Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Angela Merkel: Trebuie să luptăm pentru drepturile femeilor, acolo unde lipsesc cu desăvârșire

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, că 'lupta pentru drepturi egale pentru femei continuă' în pofida progreselor înregistrate până în prezent, transmite dpa.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 08.03.2018 - 17:29

''Multe femei înaintea noastră au făcut sacrificii şi au luptat cu perseverenţă pentru ca femeile să aibă mai multe drepturi. De aproape 100 de ani femeile însele pot vota. Dar nu ne mulţumim doar cu a vota, vrem de asemenea să conturăm politicile în toate domeniile'', afirmă Merkel într-un mesaj postat pe Instagram.

Angela Merkel, care va conduce noul guvern de coaliţie la Berlin, a estimat că mai sunt multe lucruri de făcut pentru realizarea unei egalităţi depline între bărbaţi şi femei în Germania, dar a subliniat că şi mai multe eforturi trebuie făcute în ţări unde femeile nu au nici măcar drepturi fundamentale.

''Astăzi nu este doar o zi în care privim înapoi la ceea ce am realizat, ci şi o zi în care spunem: lupta pentru drepturi egale pentru femei continuă'', a încheiat şefa executivului german, potrivit AGERPRES.

Comentarii