19.1 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeInternaționalAngela Merkel, jefuită la cumpărături. Hoțul i-a furat portofelul

Angela Merkel, jefuită la cumpărături. Hoțul i-a furat portofelul

Angela Merkel, jefuită la cumpărături! Este incredibil, dar iată că s-a întâmplat! Fostul cancelar german, însoțit fiind de mai mulți membri ai serviciului de pază și protecție, a fost jefuit într-un magazin alimentar, în timp ce se afla la cumpărături. Incidentul s-a întâmplat joi, 24 februarie, în jurul orei 11.40. 

Iată că se întâmplă și la case mari! Fostul cancelar german, Angela Merkel, a fost victima unui furt în timp ce se afla într-un magazin alimentar, la cumpărături, scrie Politico. Într-un moment de neatenție, atât al ei, cât și al celor care îi asigurau paza și protecția, un hoț a reușit o performanță în premieră: și-a strecurat mâna în geanta cancelarului și i-a sustras portofelul. Apoi, s-a făcut nevăzut. 

Angela Merkel, jefuită la cumpărături. Ce ținea în portofel

Hoțul dibaci se poate lăuda cu o captură impresionantă. Potrivit fostului cancelar german, care a depus imediat o plângere la poliție, în portofel se aflau cartea de identitate, permisul de conducere, bani și un card de debit. 

Merkel nu a sunat la poliție din magazin, ci s-a prezentat personal la secție. Eaa refuzat să facă declaraţii.

Nu este pentru prima oară când Angela Merkel își face singură cumpărăturile. Fostul cancelar german a fost văzut des la magazin, printre rafturi și raioane, chiar și în vremea în care deținea cea mai importantă funcție din stat. Angela Merkel frecventa pe atunci destul de des un supermarket din apropierea sediului Guvernului, dar și un magazin franțuzesc din centrul Berlinului. 

Unul dintre cei mai puternici lideri din istoria postbelică a Germaniei, Angela Merkel a părăsit funcţia de cancelar anul trecut, după 16 ani la putere.

Angela Merkel era însoţită în supermarket de cel puţin un bodyguard de la serviciul german de pază şi protecţie.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ai mintea ascuțită? Încearcă să găsești ceasul care arată ora 9.00!

Un puzzle intrigant, creat de cei de la WeBuyAnyCar.com și prezentat de Eva.ro, este un adevărat test al răbdării pentru internauți. Acest test...

Eu nu am mai văzut așa ceva și sunt mândru de români

Marcel Ciolacu a remarcat faptul că șoferii români au făcut coadă pentru a ceda trecerea camioanelor care mergeau spre șantierele de la Autostrada...

Cum scapi de mirosul neplăcut din caserolele de plastic

Datorită materialului acestor caserole, se întâmplă, ca în timp, să își schimbe aspectul și să devină mai opace, uneori se pătează de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies