În noul sezon „Miss fata de la ţară” am pornit cu avantajul succesului primului. Au fost sate în care, deşi afară erau multe grade cu minus, sătenii stăteau în faţa căminului cultural pentru că nu mai era loc înăuntru. Au fost situaţii în care primarul ne-a ajutat să transmitem spectacolul afară, astfel încât toţi localnicii să vadă finala din satul lor.
Mă bucur că showul dă posibilitatea unei fete de a face o carieră într-o meserie frumoasă. Cel mai important este că emisiunea le învaţă să nu aibă un comportament studiat, noi încercăm să le arătăm de ce au nevoie să „supravieţuieşti” într-un oraş ca Bucureştiul, dar şi într-un domeniu competitiv aşa cum este modellingul. Şi asta pentru că scopul emisiunii este să descoperim şi să promovăm un tip de frumuseţe şi de atitudine autentic românesc, este o întoarcere la valorile tradiţionale. Totodată, ne-am dorit să descoperim o fată în care românii să se vadă reprezentaţi, o fată pe care telespectatorii s-o iubească şi să creadă în ea şi în povestea ei de viaţă.
Pe durata concursului, ca notă generală, fetele au făcut progrese în timpul petrecut la Bucureşti. Nu a fost o perioadă uşoară pentru ele, deşi sunt obişnuite cu munca, cu trezitul de dimineaţă, au fost momente în care activităţile propuse de vedete le-au solicitat atât de mult încât seara erau extrem de obosite. Ceea ce m-a dezamăgit puţin a fost faptul că fetele au înţeles destul de târziu că ele sunt într-un concurs în primul rând cu ele însele, şi apoi cu celelalte fete.
Abia după ce au înţeles acest lucru, evoluţia lor a fost mai evidentă. Ceea ce m-a surprins în mod plăcut a fost faptul că fetele sunt extrem de creative, luptătoare şi inteligente şi mi-aş dori ca ele să-şi păstreze, şi după încheierea concursului, naturaleţea şi bunul simţ. Ce am pregătit pentru finala din 2 mai rămâne secret, va trebui să urmăriţi emisiunea „Miss fata de la ţară”.