Foto: Facebook

Anchetă la Chișinău, după ce candidatului Dodon i s-au tipărit afișe electorale pe banii statului

Comisia Electorală Centrală (CEC) din Republica Moldova a primit o reclamație referitoare la Igor Dodon, care acum este candidat în alegerile prezidențiale, dorind să obțină cel de-al doilea mandat de șef al statului.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.11.2020 - 19:03

Comisia Electorală Centrală (CEC) de la Chișinău a primit o reclamație referitoare la Igor Dodon, care acum este candidat în alegerile prezidențiale, dorind să obțină cel de-al doilea mandat de șef al statului.

Astfel, potrivit presei din Republica Moldova, Comisia Electorală Centrală a fost sesizată, miercuri, în legătură cu faptul că au fost tipărite, la o editură de stat din Republica Moldova, un mare număr de pliante electorale în sprijinul candidatului Igor Dodon.

Sesizarea a fost depusă de vicepreşedinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate.

Acest incident intervine în contextul în care, duminică, este programat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. În acest al doilea tur s-au calificat Maia Sandu (PAS), care a obținut cel mai mare număr de voturi în primul tur, urmată de președintele în funcție, Igor Dodon (susținut de Partidul Socialiștilor).

Comentarii