Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Aleksandar Vucic: Rusia va urmări în mod activ discuţiile privind Kosovo

Rusia îşi va prezenta poziţiile privind Kosovo în mod clar şi fără echivoc, a declarat preşedintele sârb, Aleksandar Vucic, după o întâlnire cu şeful statului rus, Vladimir Putin, ce a avut loc marţi seara la Moscova, relatează miercuri agenţia Tanjug.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.05.2018 - 15:15

''I-am spus de asemenea preşedintelui Putin că nu este posibilă o soluţie fără consimţământul Rusiei la ONU'', a declarat Vucic presei.

Potrivit declaraţiilor lui Vucic, Rusia va urmări discuţiile privind Kosovo ''şi toate evoluţiile'' într-un mod foarte activ şi va reacţiona întotdeauna la timp.

Într-un ''mod activ şi substanţial'', Rusia va participa ''urmărind întregul proces şi situaţia din relaţiile dintre Belgrad şi Pristina, îndeosebi impactul diferiţilor factori internaţionali în această chestiune'', a mai spus preşedintele Vucic.

Potrivit agenţiilor ruse de presă, la Moscova s-a desfăşurat miercuri, în Piaţa Roşie de lângă Kremlin, o paradă militară cu ocazia împlinirii a 73 de ani de la victoria Uniunii Sovietice în cel de-Al Doilea Război Mondial împotriva naziştilor.

La tribuna centrală s-au aflat Vladimir Putin, veterani, reprezentanţi ai unor organizaţii publice şi invitaţi străini, între care premierul israelian, Benjamin Netanyahu, şi preşedintele sârb, Aleksandar Vucic.

Comentarii

loading...