15.4 C
București
vineri, 9 iunie 2023
AcasăInternaționalActorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, în timpul unor filmări

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, în timpul unor filmări

Regizorul a fost și el rănit

Alec Baldwin a luat viața unei femei în timp ce se afla pe platourile de filmare. Actorul a împușcat-o accidental cu o armă de recuzită. Femeia a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. De asemenea, regizorul filmului și el rănit și a primit îngrijiri medicale de urgență.

Incidentul a avut loc la Bonanza Creek Ranch, iar polițiștii investighează cazul. Victima este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Ancheta este în desfășurare și nu au fost depuse plângeri.

Potrivit presei internaționale, anchetatorii au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50. Aceștia au primit un apel potrivit căruia au avut loc focuri de armă pe platourile de filmare.

Două imagini au fost postate pe rețelele de socializare, după ce a avut loc incidentul tragic. În una dintre imagini se observă cum actorul vorbește la telefon, fiind îngrozit. „

„Alec Baldwin a fost chestionat de poliţişti”, a precizat Juan Rios, purtător de cuvânt al şerifului din Santa Fe. „El a dat declaraţii şi a răspuns unor întrebări. S-a prezentat voluntar şi a părăsit clădirea la finalul întrebărilor. Nicio punere sub acuzare şi nicio arestare nu au fost operate”, a adăugat el.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă