Actorii Jane Fonda şi Ted Danson au fost arestaţi în timpul unui protest VIDEO

Actriţa Jane Fonda a fost din nou arestată, vineri, în timpul unui protest faţă de schimbarea climatică care a avut loc în Washington, însă de data aceasta a fost însoţită de actorul Ted Danson, scrie Variety.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

25.10.2019 - 22:26

Un videoclip publicat de Hannah Jewell de la The Washington Post îl arată pe Danson când este reţinut de Poliţie în faţa Capitoliului cu mâinile imobilizate, vineri dimineaţă. Când a fost întrebat dacă a mai fost arestat până atunci, actorul din "The Good Place" a răspuns că nu, conform News.ro.

Contul de Twitter al campaniei actriţei care atrage atenţia asupra schimbărilor climatice, Fire Drill Fridays, a difuzat un videoclip în care Fonda este arestată pentru a treia oară în trei săptămâni. 

Fonda a început să protesteze acum trei săptămâni pentru a-i determina pe politicieni să ia atitudine faţă de schimbările climatice şi a declarat că se va lăsa arestată în fiecare vineri până la sfârşitul anului pentru a-şi susţine cauza. 

Săptămâna trecută, colegul ei Sam Waterson din "Grace şi Frankie" i s-a alăturat şi a fost de asemenea arestat. 

Pe site-ul campaniei sale, Fonda a spus că s-a mutat la Washington "pentru a fi aproape de centrul luptei pentru mediul nostru". "Nu mai pot sta deoparte şi să-i las pe aleşi să ignore sau, şi mai rău, să împuternicesc industriile care distrug planeta pentru profit. Nu mai suportăm aşa ceva", a spus ea. 

Comentarii