Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Activişti Greenpeace au escaladat clădirea Ambasadei Germaniei la Londra

Mai mulţi activişti ai organizaţiei ecologiste Greenpeace au escaladat clădirea Ambasadei Germaniei la Londra pentru a pune un banner în care se cere interzicerea utilizării cărbunelui şi protejarea pădurii Hambach din vestul Germaniei, informează agenţia de ştiri Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2018 - 14:22

Activişti Greenpeace au escaladat, în semn de protest, clădirea Ambasadei Germaniei la Londra
Cel puţin cinci activişti s-au urcat pe clădirea ambasadei cu un banner care conţinea mesajul: "Renunţare la cărbune - Protejarea pădurii Hambach".

Mii de persoane au participat în ultimele luni la acţiuni de protest defăşurate într-o pădure din vestul Germaniei care ar urma să fie defrişată pentru a face loc unei exploatări de cărbune, informează agenţia de ştiri Dpa.

La solicitarea mai multor organizaţii ecologiste, inclusiv Greenpeace, o instanţă germană a anulat vineri interdicţia de a protesta în pădurea Hambach din vestul Germaniei, între Koln şi Aachen.

O altă instanţă a ordonat suspendarea operaţiunilor de defrişare a pădurii. Compania care urma să se ocupe de proiectul de minerit a transmis că hotărârea instanţei privind suspendarea defrişării va cauza pagube financiare substanţiale, iar o decizie finală în acest caz ar putea să fie luată abia în anul 2020.

Pădurea seculară, în care trăieşte o specie protejată de lilieci, se află în apropierea unei mine de cărbune care ar urma să fie extinsă.

Comentarii

loading...