Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A început procesul în care premierul Netanyahu este acuzat de corupție

Tribunalul din Ierusalim a deschis, duminică, procesul în care premierul statului Israel, Benjamin Netanyahu, este judecat pentru corupție.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

24.05.2020 - 17:35

"Obiectivul acestui proces este de a răsturna un prim-ministru puternic din tabăra de dreapta şi astfel de a înlătura dreapta de la putere pentru mulţi ani'', a susținut premierul Netanyahu într-o declarație oferită înainte să intre în sala de judecată.

Benjamin Netanyahu (70 de ani) este inculpat în trei dosare separate. Cel mai complicat dintre ele ar fi cel în care premierul Israelului este acuzat că a acordat avantaje financiare unui director general al unei companii de telecomunicaţii.

Comentarii