2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeInternaționalA apărut "Tataia"

A apărut “Tataia”

Piaţa media românească s-a îmbogăţit, joi, cu o nouă revistă – “Tataia”, o publicaţie de folclor românesc contemporan. Noua apariţie editorială, ce a fost lansată la Galeria 115 din Capitală, îşi propune să creeze o deschidere mai mare către cultura românească contemporană, prin consolidarea unei comunităţi artistice care îi cuprinde atât pe creatori cât şi pe spectatori.

Potrivit Agerpres, publicaţia este un proiect al Asociaţiei “Noi facem bine”, un ONG care îşi propune să contribuie la schimbarea în bine a percepţiei faţă de cultură şi identitatea naţională. “Vom forma un nucleu care să contribuie activ la schimbarea aerului pe plan cultural în România. Am construit această platformă – Tataia – pentru a zâmbi oamenilor care doresc să se exprime într-o manieră creativă, optimistă şi curată”, a declarat, unul dintre fondatorii “Noi facem bine”.

În noua revistă vor putea fi găsite articole scrise de “oameni care trăiesc şi creează în spaţiul românesc”. “Tataia” este o revistă interactivă, care îşi încurajează cititorii să contribuie cu creaţii vizuale, opinii, poveşti şi articole dorindu-se crearea unei platforme în care viziunea autorului şi libera expresie a individualităţii sale să primească o importanţă majoră, acest lucru oferind articolelor şi lucrărilor de artă prezentate un caracter exclusiv şi special

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă