24 C
București
duminică, 2 octombrie 2022
AcasăHealth & Fitness5 beneficii ale utilizării unui aparat de ras electric

5 beneficii ale utilizării unui aparat de ras electric

Bărbieritul este o emancipare masculină pe care șovinii masculini de-a lungul secolelor au creat-o cu o aură de invincibilitate în jurul lor pentru a menține sexul frumos subjugat din simplul motiv că pe fața lor nu crește păr ca la bărbați, datorită pielii lor moi, netede și sensibile. Bărbații au luat acest lucru ca pe o trăsătură masculină și s-au bărbierit pe față de-a lungul secolelor și au folosit în principal lama de ras un instrument de oțel foarte ascuțit pentru a-și tăia părul de pe față, cel mai probabil, în fiecare zi din fiecare an.

Deși lama de ras este încă folosită pe scară largă, aparatul de ras electric este cel care a cucerit lumea de când a fost introdus pentru prima dată de W.G. Shockey în 1906 și a avut un debut impresionant pentru îndrăzneala invenției, la care nimeni nu se aștepta la acel moment, la începutul secolului XX.

Ulterior, Jacob Schick, un locotenent-colonel al armatei Statelor Unite, a inventat o lamă care era complet electrică. I-a servit bine și a fost vândută și în cadrul armatei. De atunci, a existat o îmbunătățire extraordinară în dezvoltarea aparatului de ras electric, culminând cu o sofisticare crescândă în prezent, când utilizatorii pot achiziționa cele mai bune aparate de ras electrice, ori de câte ori au nevoie.

Aparatul de ras electric, deși a fost limitat la funcția de bază, și-a îmbunătățit caracteristicile interne pentru a oferi bărbaților un bărbierit foarte eficient. Astăzi, este unul dintre cele mai căutate articole personale, purtat de bărbați și de unele femei de asemenea.

Mai jos, enumerăm câteva dintre cele mai incontestabile beneficii ale folosirii unui aparat de ras electric pentru cei care ar trebui să meargă și ei să își cumpere unul:

1. Un bărbierit neted

Un aparat de ras electric va oferi un bărbierit foarte fin, ridicând părul facial înainte de a-l tăia cât mai scurt posibil. Cele mai populare mărci de aparate de ras electrice au funcția de dublă acțiune, în care lama circulară din față ridică părul, în timp ce a doua lamă care urmează în spate taie părul de la rădăcină. Bărbieritul pe care îl experimentați cu un aparat de ras electric îi va oferi feței dvs. o „tunsoare” foarte curată, fără ca niciun fir de păr să rămână în urmă.

2. Fără tăieturi și abraziuni

Aparatul de ras electric nu va lăsa tăieturi și abraziuni ca vechea lamă de ras și vă va oferi doar un bărbierit foarte curat, care vă va oferi un aspect debonair mereu prezent. Pericolul inerent la lamele de ras este reprezentat de tăieturile și abraziunile care apar deseori pe față, dar această problemă nu apare cu aparatele de ras electrice, deoarece aparatele de ras electrice sunt foarte sigure din acest punct de vedere. Atunci când apar tăieturi și abraziuni pe față, acestea tind să sângereze abundent și vor face acest lucru pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce poate fi evitat dacă folosiți un aparat de ras electric.

3. Nu necesită apă și spumă

Nu veți avea nevoie de apă și spumă atunci când vă bărbieriți cu un aparat de ras electric, deoarece modelul de tăiere este mult diferit de cel al unei lame de ras. O lamă de ras folosește frecarea pentru a tăia părul în timp ce se deplasează fie în jos, fie în sus pe față, dar un aparat de ras electric se va asigura că rade părul prin utilizarea unei mișcări circulare a lamelor sale. Aceasta face acest lucru în interiorul carcasei care o protejează și, de asemenea, fără a vă deteriora pielea.

4. Este portabil

Un aparat de ras electric poate merge oriunde ați dori să meargă și este un obiect personal foarte util pentru a fi transportat cu dumneavoastră oriunde ați merge. Poate fi băgat în orice geantă de voiaj, ceea ce vă va oferi consolarea că nevoia de a efectua un pic de igienă personală este întotdeauna realizabilă. Lumea devine din ce în ce mai aglomerată pe zi ce trece, iar a avea necesități care să ofere o oarecare comoditate face viața un pic mai ușoară.

5. Este ușor de utilizat

Un aparat de ras electric este o modalitate foarte ușoară de a vă rade fața și alte părți ale corpului. În ceea ce privește utilizarea continuă, dacă este alimentat cu baterii reîncărcabile, atunci este vorba doar de a-l porni. Ați putea să vă bărbieriți din mers și fără să luați o pauză, deoarece aparatul de ras electric este un dispozitiv atât de versatil. Chiar dacă sunteți la birou, ori de câte ori apare „umbra de la ora 5”, bazați-vă pe un aparat de ras electric pentru a face puțină ordine.

Cele mai citite

Populația de la Roșia Montană trebuie evacuată de urgență. Pericol la barajul lacului de acumulare

Populația din localitatea Roșia Montană trebuie evacuată de urgență, după ce s-a semnalat o avarie la barajul lacului Tăul Mare. UPDATE 15.00 La Ministerul Mediului...

Majoritatea tinerilor care vor să meargă la facultate plănuiesc să muncească în paralel

Mai bine de 34% dintre respondenți spun că familiile nu-i vor putea susține financiar la facultate. Tot legat de situația materială, aproape 78% dintre adolescenți sunt îngrijorați...

Peste 4,6 milioane de pensionari au, în medie, o pensie de 1.777 lei

România avea, la sfârșitul lunii septembrie, 4,6 milioane de pensionari, iar media lunară a veniturilor acestora era de 1.777 de lei, potrivit datelor publicate...
Ultima oră
Pe aceeași temă