-0.9 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeGDPRProfil de model

Profil de model

"Nu m-am gandit niciodata ca voi deveni model, mama a fost cea care m-a incurajat sa fac acest lucru si a fost alaturi de mine inca de la inceput."

 

Unul dintre cele mai bune modele ale Agentiei Best Models este Madalina Draghici, 1,77 inaltime, 87-59-89. S-a nascut pe 14 iulie 1988 in Ploiesti, Prahova, si a fost descoperita de unul dintre scouterii agentiei la Breaza, pe cand se afla in vacanta cu parintii. Castigatoare a concursului de modele "Next Generation Models – editia 2004", a urcat in tara pe podium pentru importanti designeri romani precum Irina Schrotter, Agnes Toma, Adrian Oianu etc. Pana la 17 ani aparuse in editoriale pentru reviste din Romania ca Elle, Look, Cosmopolitan, Beau Monde, Glamour. Imediat dupa castigarea titlului de "Cel mai un tanar model din Romania 2004", a inceput sa lucreze mult si cu agentii din Europa, dar si de peste ocean. La Paris a realizat coperta revistelor Muteen, Madame Figaro, a fost imaginea Leonard si a realizat un catalog pentru Women’s Secret.La Milano a realizat cataloage pentru Pompeea, a fost imaginea Fornarina si a aparut in editoriale la Vogue, Elle, Posh, White, Chi si Gioia. La Barcelona a participat la Bridal Fashion Week cu prezentari pentru Karl Lagerffeld, Maria Clara si Ink, iar in New York a realizat editoriale in reviste, catalog Calvin Klein, prezentare Julie Haus si prezentari si catalog Barbara Tilzer. Intrebata despre planurile de viitor, Madalina Draghici recunoaste ca "lucrurile in domeniu vin de la sine, ca va lucra pana cand nu va mai fi ceruta de piata si ca ar fi interesata de o cariera in televiziune mai tarziu."

Cele mai citite

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...
Ultima oră
Pe aceeași temă