1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeGDPRDomestos lansează campania “Susține Igiena de 10”

Domestos lansează campania “Susține Igiena de 10”

De 85 de ani, Domestos ajută familiile de pretutindeni să trăiască într-un mediu perfect curat și igienizat, având astfel o viață mai bună.

Domestos crede că regulile de igienă și curățenie trebuie respectate cu stricteţe, pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Acestea sunt la fel de importante atât acasă, cât şi la serviciu sau la şcoală, pentru că nu e loc de compromisuri când vrem să trăim sănătos și să îi protejăm pe cei dragi. Ca un adevărat expert în igienă, Domestos îți sare în ajutor nu doar cu cele mai bune produse, dar și cu sfaturi simplu de urmat pentru a avea o casă cu adevărat curată.

Domestos lansează campania ,,Domestos susţine igiena de 10’’, prin care îşi doreşte să informeze consumatorii despre normele unei igiene adecvate şi importanța acesteia pentru sănătate. Campania va fi promovată prin intermediul sitelui oficial de brand www.domestos.ro, cu o secţiune dedicată, prin intermediul platformei sociale Facebook şi printr-un spot dedicat. Însemnele campaniei se regăsesc şi pe pachetele promoţionale Cif şi Domestos, disponibile în perioada 1 octombrie – 31 noiembrie.

***

Unilever, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața bunurilor de larg consum din România, este cunoscut pentru portofoliul său de mărci în care sunt incluse Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Radox, Rexona, Axe, Clear, Signal, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Hellmann’s, Algida, Lipton. Unilever este prezent în România din anul 1995. De atunci a investit aproape 125 milioane euro, fiind unul dintre cei mai importanți investitori din România.

Domestos, marca numărul 1 în categoria produselor de curăţenie, oferă o gamă completă de produse care pot fi folosite pentru dezinfectarea, curăţarea şi igienizarea suprafeţelor. Gama Domestos conţine următoarele produse: Domestos 24H Plus, Domestos Total Hygiene WC Gel, Domestos Spray, Domestos 3 în 1, Domestos 360 Total Hygiene, Domestos Attax, Domestos Double Power.

Misiunea Unilever este de a crea un viitor mai bun, în fiecare zi. Îi ajutăm pe oameni să arate bine, să se simtă bine și să ia ce e mai bun din viață, cu branduri și servicii care sunt benefice atât pentru consumatorii noștri, cât și pentru alți oameni.

Unilever este reprezentat pe piața românească de către două companii: Unilever South Central Europe – care coordonează din București operațiunile de marketing și vânzări în România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Moldova și Kosovo – și Unilever România, compania care gestionează operațiunile de producție desfășurate pe platforma industrială de la Ploiești.

Pentru mai multe informații despre Unilever și brandurile sale, vizitați www.unilever.com.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă