30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăGDPRCinci motive pentru care hidroizolatiile de la Conduraru Group reprezinta alegerea potrivita

Cinci motive pentru care hidroizolatiile de la Conduraru Group reprezinta alegerea potrivita

Atunci cand vrei sa pui pe picioare un proiect imobiliar mai mare sau mai mic, trebuie sa te asiguri intai ca firmele cu care lucrezi au la baza experienta necesara pentru a duce la capat lucrarea, intr-un mod responsabil si care sa nu faca abatere de la calitate. Astfel, angajatii vor stii ce sa faca si vor fi capabili sa ofere sfaturi atunci cand este nevoie, vor veni cu materiale moderne si cu tehnici de lucru de ultima ora.

Si oricat de mare ar fi lucrarea, una dintre cele mai importante interventii este hidroizolatia. Cum acesta este primul si de multe ori si singurul strat de protectie impotriva apei, procesul trebuie sa fie realizat de o firma profesionista, care chiar stie ceea ce face. Conduraru Grup propune astfel de servicii de calitate ridicata, are o experienta mare in domeniu si proiecte diverse la care a lucrat de-a lungul anilor. Totusi, acestea nu sunt singurele avantaje ale companiei, asa cum vom vedea si in cele ce urmeaza.

15 ani de experienta si asta se cunoaste

Valoarea unei firme nu se calculeaza in mod automat in functie de anii pe care ii are pe piata, dar conteaza enorm si un astfel de aspect. Daca exista si firme care, intr-o astfel de perioada, a avut doar cateva proiecte si acelea de mici dimensiuni, Hidroizolatii Conduraru a lucrat constant la proiecte de amploare si cat de diverse posibil. Astfel, ei au invatat ca in fiecare domeniu conteaza seriozitatea si au dezvoltat tehnici de lucru bazate pe necesitatile activitatii pe care o depun si nu unele generaliste.

Asa cum spuneam, conteaza foarte mult si proiectele realizate si, la o privire pe site-ul de prezentare (http://www.hidroizolatii-conduraru.ro/persoanele interesate vor putea descoperi ultimele lucrari la care Conduraru Grup a luat parte. Printre acestea se numara ansambluri rezidentiale, hale, cladiri de afaceri si multe altele, oferindu-se astfel imaginea unui portofoliu variat, cu lucrari mai simple sau mai complexe.

Hidroizolatii si termoizolatii

In ziua de astazi, una fara cealalta nu se poate, mai ales cand este vorba despre terase. Si majoritatea firmelor de profil prefera sa le faca pe ambele in acelasi timp, pentru a-si simplifica treaba. In plus, este o abordare mai ieftina si pentru clienti. Divizia de termoizolatii Conduraru este alcatuita din profesionisti in domeniu, care lucreaza in acelasi timp si la hidroizolatia cladirii. De ce este totusi atat de bine ca aceste doua operatiuni sa fie realizate impreuna?

Specialistii de la Conduraru Grup amintesc ca lucrarile de hidroizolatie sunt mai sensibile si, daca nu sunt ingrijite cu atentie, ele pot sa fie afectate. La fel se poate intampla si daca te gandesti sa adaugi termoizolatia ulterior acestora. Mult mai avantajos este sa le utilizezi impreuna, indiferent de ordinea in care alegi tu sau specialistii firmei sa o faci. Astfel, iti vei asigura protectie completa impotriva frigului si a apei, dar si o mai mare rezistenta a celor doua lucrari.

Hidroizolatii pentru toate tipurile de terase

Orice firma care se respecta ofera servicii cat de diverse se poate, dar putine o fac la nivelul la care a reusit sa ajunga Conduraru Grup. Astfel, acestia iti stau la dispozitie indiferent daca vrei sa izolezi un simplu acoperis sau o terasa destinata vizitelor sau altor activitati.

Asadar, trebuie sa fie facuta diferenta dintre terasele circulabile si cele necirculabile. Poate ca in procesul tehnologic de izolare nu exista chiar atat de multe diferente, iar materialele utilizate sunt cam aceleasi (membrana bituminoasa si polistiren), dar, inainte de  a decide ca vrei o hidroizolatie buna, ar trebui sa iei in considerare tipul terasei. Daca nu esti pe deplin convins ca vrei sa permiti si accesul pe ea, atunci ramai totusi la ideea unei terase circulabile, pentru ca asa este adaugat un strat de protectie a hidroizolatiei, care poate sustine pasii si toate celelalte activitati.

O forma mai moderna prin care pot fi amenajate acoperisurile este crearea teraselor verzi. Astfel, pe suprafata terasei sunt aplicate niste straturi de pamant pe care sunt plantate flori, gazon sau arbusti. Aceasta necesita o hidroizolatie chiar mai buna, pentru a putea face fata si apei cu care sunt udate plantele, dar, chiar si asa, Conduraru Grup se descurca foarte bine si cu astfel de proiecte.

Lucrari complete pentru cladiri

Nu doar acoperisurile si terasele trebuie sa fie hidroizolate, ci si fundatiile sau chiar peretii. Atunci cand construiesti o casa sau un bloc, trebuie sa te gandesti la aceste lucruri inca din start. Daca o terasa poate sa fie izolata si la ani de zile dupa ce a fost construita, nu acelasi lucru se poate spune si in cazul unei fundatii.

Hidroizolatii Conduraru propune unele dintre cele mai bune servicii destinate fundatiilor, experienta lor fiind una imensa in acest domeniu. In portofoliu pot fi observate lucrari de amploare, blocuri sau cladiri administrative, care au trecut prin lucrari de hidroizolatie completa, de la fundatie la acoperis. In plus, nu sunt evitate nici interventiile pentru peretii interiori, mai ales ai bailor, acolo unde se aduna mai multa apa si, cu siguranta, mai mult abur.

Interventii pentru alte tipuri de constructii

O firma completa nu se da la o parte cand vine vorba despre lucrari mai complexe si nici Conduraru Grup nu o face. Indiferent daca este vorba despre izolatia bazinelor si a iazurilor prin metoda impermeabilizarii cu ajutorul geomembranelor, fie ca se lucreaza la poduri sau parcari cu membrana bituminoasa clasica, Hidroizolatii Conduraru va poate ajuta si pune la dispozitia celor interesati metode moderne de lucru, cu materiale pe masura si la preturi bune, atat in Bucuresti, cat si in provincie.

Alege ajutorul profesionist, pentru ca este singura solutie pentru tine

Desi poate sa para tentant sa lucrezi singur atunci cand vine vorba despre o simpla termo/hidroizolatie a unui acoperis, fara ajutorul unui profesionist sunt slabe sansele de a face o lucrare de calitate. In plus, o investitie mai mare acum va poate ajuta sa economisiti mult pe parcurs. In acest sens, Hidroizolatii Conduraru va sta la dispozitie, prin urmatoarele mijloace de contact:

Hidroizolatii Conduraru – 15 ani de experienta!

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT

SRL Str.Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104

E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

 

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă