2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeGDPRCampania Națională pentru stimularea rezervărilor în Grecia, Ministerul Economiei, Infrastructurii, Marinei și...

Campania Națională pentru stimularea rezervărilor în Grecia, Ministerul Economiei, Infrastructurii, Marinei și Turismului

Ministrul Delegat pentru Turism, doamna Elena Kountouras anunță Campania Națională de Comunicare, avand ca scop stimularea cresterii rezervărilor și consolidarea  turismului din Grecia.

Campania HappeningNow: #GreekSummer a fost conceputa in scopul de a sprijini rezervarile de tipul last minute si pentru a reda imaginea reala a Greciei, reamintind de sezonul estival unic din Grecia “Acum in Grecia”

Campania se adreseaza publicului European în principal, prin intermediul internetului și a social media,  unde vor fi prezentate cu o grafică specială, clipuri video, imagini și mesaje atractive pentru Grecia, invitând publicul să devină membru activ pentru a impartasi momente și experiențe unice din vacanta de vara din Grecia.

Inițiativa Ministerului Turismului este pusă în aplicare de EOT (Organizatia Nationala de Turism a Greciei), în colaborare cu SETE. Inițiativa este susținută de toate regiunile și toată industria turistică din Grecia prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă