10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRBeneficiile Lyprinol și CH Alpha Plus pentru sănătatea organismului uman (P)

Beneficiile Lyprinol și CH Alpha Plus pentru sănătatea organismului uman (P)

Sănătatea depinde de echilibrul dintre alimentație și activitate fizică, spunea Hipocrate. Din păcate, trăim într-o perioadă extrem de agitată în care acest echilibru lipsește aproape cu desăvârșire. Mâncăm pe apucate, de multe ori ce nu trebuie, iar activitate fizică nu facem, fiindcă nu avem timp.

De aceea, nu trebuie să ne mire faptul că de la o anumită vârstă încep să ne doară oasele, articulațiile, sistemul imunitar slăbește, iar noi ne transformăm în niște neputincioși care ar vrea să-și recapete sănătatea pierdută, dar nu știu cum.

Căutăm tot felul de soluții, avem impresia că niciuna nu este bună, dar nu ne dăm seama că nu am căutat acolo unde trebuie. Dacă ne-am fi îndreptat atenția spre natură, ne-am fi dat seama că o soluție optimă pentru recăpătarea sănătății organismului uman sunt suplimentele alimentare naturale.

Acestea au create pentru a fi folosite ca adjuvante în cazul diverselor afecțiuni și le putem găsi oricând, pe bioo.ro. Dacă ne supără articulațiile, sistemul respirator, endocrin etc., intrând pe aceste site, vom găsi Lyprinol sau CH Alpha Plus, două suplimente alimentare cu efecte benefice asupra diverselor sisteme ale organismului.

Lyprinol, de exemplu, este un foarte puternic antiinflamator natural, cu beneficii multiple asupra sănătății organismului uman:

-menține sănătatea sistemului osos;

-contribuie la îmbunătățirea și menținerea sănătății articulațiilor;

– ajută sistemul respirator să funcționeze corespunzător, fiind foarte bun pentru astm;

– crește și menține sănătatea organismului;

– menține sănătatea sistemului muscular, tegumentar, nervos, digestiv, renal, cardiovascular etc.

Este un adjuvant foarte benefic în cazul durerilor articulare provocate de artrită și inflamații. De asemenea, acționează asupra căilor respiratorii, eliberându-le. Odată cu eliberarea căilor respiratorii și normalizarea inflamației la nivelul articulațiilor, mișcarea și respirația devin mai ușoare.

Fiind un supliment alimentar natural, nu are efecte adverse precum au antinflamatoarele convenționale și este un produs foarte apreciat și utilizat în întreaga lume (Europa, Asia, SUA, Australia).

Lyprinol este un produs care are în compoziția sa extract de scoică cu cochilie verde cu beneficii nutriționale extraordinare.

Scoica cu cochilie verde din compoziția Lyprinol oferă acestui supliment alimentar natural efect benefic în osteoporoză, menținând astfel sănătatea articulațiilor. De asemenea, sprijină sistemul nervos, prin îmbunătățirea funcțiilor celulelor nervoase și întărește structura musculară și osoasă. Lyprinol  energizează întregul organism, protejează sistemul imunitar, stimulează formarea de anticorpi etc.

După cum se poate observa, scoica cu cochilie verde oferă beneficii organismului uman, mai ales articulațiilor.

Pentru menținerea sănătății articulațiilor, refacerea cartilajelor, ligamentelor, tendoanelor și stimularea de noi celule cartilaginoase putem lua și CH Alpha Plus, despre care am amintit și la începutul acestui articol.

CH Alpha Plus Colagen lichid este o soluție buvabilă, care reglează metabolismul, reduce stresul oxidativ și contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului oxidativ. De asemenea, reface țesuturile deteriorate, mărește concentrația de colagen și proteoglicani din organism, dacă este administrat zilnic.

Odată adiministrat, va sprijini sănătatea și funcționarea corespunzătoare a sistemului osos. Poate fi utilizat ca adjuvant, cu scopul de a menține sănătatea articulațiilor și vaselor de sânge. De asemenea, reface țesuturile conjunctive.

Este un produs revoluționar, pe bază de colagen, și are o formulă biocompatibilă cu genomul uman. Această formulă este completată de vitamina C, cu scopul de a stimula formarea colagenului în organism. Prin urmare, CH Alpha Plus poate fi folosit pentru a menține și îmbunătăți fluxul sanguin, pentru a proteja vasele de sânge, menține integritatea structurii oaselor, refacere ligamentele ori tendoanele afectate fie de vârstă, fie de diferite accidente.

Beneficiile sale nu se opresc însă aici. Datorită seleniului din compoziția sa, protejează celulele, sprijină eliminarea toxinelor din organism și contribuie la prevenirea deteriorării structurilor celulare cauzate de stresul oxidativ.

Dacă dorim să ne recăpătăm mobilitatea, iar cartilajele să aibă o structură normală, CH Alpha Plus este o soluție ideală. În plus, poate fi luat atât de tineri, cât și de persoane mai în vârstă, întrucât diminuează disconfortul cauzat de reumatism, gonartroză sau coxartroză.

Acest supliment alimentar acționează în 3 etape:

1. În prima etapă se absorb rapid peptidele bioactive de colagen de la nivelul tractului gastro-intestinal.

2. În cea de-a doua etapă, suplimentul intră în fluxul sanguin și începe să refacă cartilajele și țesuturile conjunctive.

-3. În cea de-a treia etapă CH Alpha Plus stimulează biosinteza moleculară și sprijină formarea celulelor noi condrocite.

Acționând în 3 etape formează și menține integritatea cartilajelor, tendoanelor și țesuturilor conjunctive. De asemenea, diminuează procesele degenerative.

CH Alpha Plus are la fel ca și Lyprinol, o serie de beneficii de care merită ținut cont atunci când vrem să ne menținem sănătatea organismului.  Doar intrând pe bioo.ro putem achiziționa aceste două produse, la un preț avantajos.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă