30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1Klaus Multiparking rezolvă de 20 de ani problema parcărilor în capitală

Klaus Multiparking rezolvă de 20 de ani problema parcărilor în capitală

Pionier al sistemelor de parcare, compania germană a instalat peste 650.000 de sisteme de parcare în 60 de țări și peste 10.000 în România în orașe ca București, Iași, Craiova, Constanța, Timișoara, Pitești și Ploiești.

Printre clienții din portofoliul Klaus Multiparking se numără clădiri de locuințe, birouri și clădiri comerciale. Soluțiile variază conform cerințelor tehnice ce se pretează la proiect.

“Am considerat că românii au nevoie de un produs de calitate pe care să se poată baza, iar calitatea germană face diferența”, spune Yuri Glancz, general manager Klaus Multiparking.  El mai precizează că miile de clienți care folosesc parcările inteligente din România sunt dovada cea mai bună a eficienței sistemelor de parcare verticale care sunt acum căutate atât în clădirile de birouri cât și în imobilele de locuințe. 

“Cred că persoanele care își achiziționează un apartament trebuie să fie respectate și au nevoie să li se ofere o soluție de parcare reală și durabilă care să ofere încredere în produs și în mentenanța ulterioară”, mai spune general manager-ul Klaus Multiparking. Cel mai vechi sistem Klaus montat în Bucuresti are deja 18 ani.

Inovație și tradiție

KLAUS Multiparking a lansat sistemul de parcare cu stații de încărcare electrice încă din 2014. Aceasta permite ca acumulatorii instalați pe mașini să fie încărcați în spațiul de parcare. Proiectul “E-Parking” oferă clienților și utilizatorilor de sisteme de parcare acces facil cu autovehiculele electrice.

Sisteme de parcare pentru persoane cu dizabilități locomotorii

Punem permanent pe primul loc nevoile persoanelor cu dizabilități locomotorii așa că am proiectat sisteme de parcare care să poată fi folosite de acestea. “AluLongLife” este un tip de platformă superioară care asigură facilitatea accesului atât în mers cât și cu cărucior cu rotile.  Totul se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

Despre Klaus Multiparking

Viitorul se bazează pe tradiție

Începând din 1907, când Klaus a înființat un atelier în care fabrica și repara roți, activitatea companiei fiind caracterizată de crearea și implementarea de soluții tehnice inteligente. Prima jumătate de secol a fost axată pe producerea diferitelor componente pentru industria auto. 1964 este momentul în care intră pe piață primul sistem de parcare produs de Klaus iar nouă ani mai târziu devine unul din principalii producatori de sisteme de parcare la nivel mondial.

În 1988 Klaus lansează noul sistem de economisire a spațiului “Automat Parking”, care cucerește imediat piața mondială. În 1993, Klaus introduce pe piață sistemele “Full Automate”, sisteme care depozitează mașinile utilizând un program software controlat de un calculator. Astfel, se eliberează culoarele suplimentare de circulație și spațiile de manevră. Klaus continuă permanent, chiar și azi să cerceteze și să dezvolte noi tehnologii pentru a adăuga caracteristici inovative sistemelor de parcare. În acest fel reușește să furnizeze clienților soluții avansate și moderne.

 

Cele mai citite

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă