Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UE oferă României 800 de milioane de euro pentru companiile afectate de criza Covid

Comisia Europeană a aprobat o schemă în valoare de 4 miliarde RON (aproximativ 800 milioane EUR) pentru a ajuta companiile din România afectate de pandemia de coronavirus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

02.07.2020 - 19:26

Aceste măsuri de sprijin pentru companiile din România le vor fi gestionate de către ramura de dezvoltare a Băncii de Export Import a României, EximBank, care va acționa în numele statului român și total independent de activitățile comerciale ale Eximbank, precizează un comunicat de presă difuzat, joi, de Comisia Europeană.

Sistemul de sprijin pentru companii va fi deschis întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) cu o cifră de afaceri care a depășit 20 milioane RON (aproximativ 4 milioane EUR) în 2019, precum și întreprinderilor mari.

Măsurile aprobate de Comisia Europeană vizează îmbunătățirea accesului la finanțare pentru aceste întreprinderi, ceea ce le va permite să își continue activitățile în timpul pandemiei de coronavirus și după aceasta.

Comentarii

loading...