Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-au aprobat două proiecte de 100 de milioane de lei pentru aeroportul din Cluj

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Lucian Bode, a anunțat că au fost aprobate cererile de finanțare pentru două proiecte, în valoare totală de circa 100 de milioane de lei, care se vor derula la aeroportul din Cluj-Napoca.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.12.2019 - 20:29

Cele două proiecte, ale căror cereri de finanțare au fost aprobate pentru Aeroportul Internaţional ''Avram Iancu'' din județul Cluj, se referă la o "Cale de rulare paralelă cu pista" şi la "Echipamente de detecţie explozibil standard 3 de tip CTX".

Prin aprobarea celor două cereri de finanţare se asigură creşterea gradului de absorbţie a fondurilor comunitare, a anunțat un comunicat al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC).

Primul proiect, "Cale de rulare paralelă cu pista", are o valoare totală de 73 de milioane lei (inclusiv TVA). Cel de-al doilea proiect are o valoare totală este de 23,288 milioane lei (inclusiv TVA).

În cazul ambelor proiecte, 85 la sută din fondurile necesare provin din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).

Comentarii