Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.turnulsfatului.ro

Prin fonduri europene, la Sibiu s-a deschis un atelier de decorațiuni cu lavandă

O locuitoare din Sibiu a deschis, cu fonduri europene, un atelier de confecționare de produse decorative cu lavandă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

09.09.2020 - 16:51

„La început am primit câteva plante de lavandă din Italia și am reușit să le aclimatizez în grădina părinților mei. După euforia simțită în urma recoltării primelor brațe de lavandă, cu sprijinul familiei, am decis să plantez lavandă pe o suprafață mai mare, pe pământul pe care mama mea avea altădată porumb. Mă bucură că am reluat o activitate agricolă, care a fost prezentă în familia noastră de atâtea generații și că am reușit să o transform, astfel încât și fiica mea să se poată identifica cu acest loc”, a declarat Liliana Nicola, citată de publicația Turnul Sfatului.

Liliana Nicola este de profesie inginer chimist, iar atelierul de decorațiuni l-a deschis în anul 2019. Acum, alături de atelier funcționează și un showroom.

Comentarii