Ministrul Marcel Boloș

Ministrul Boloș a descoperit că, în Ialomița, doar opt localități din 66 sunt racordate la gaze

"În judeţul Ialomiţa, în secolul XXI, numai 8 localităţi din 66 sunt racordate la gaze", a declarat, miercuri, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2020 - 23:51

"În judeţul Ialomiţa, în secolul XXI, numai 8 localităţi din 66 sunt racordate la gaze. Recent, Guvernul României a adoptat OUG nr. 128/2020 privind unele măsuri pentru aprobarea Programului Naţional de racordare a populaţiei şi consumatorilor non-casnici la reţeaua inteligentă de distribuţie a gazelor naturale. Prin acest program vor fi finanţate proiectele autorităţilor locale care vor asigura racordarea la reţeaua de gaze a cel puţin 1.000 de gospodării", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, după ce a efectuat o vizită în județul Ialomița împreună cu vicepremierul Raluca Turcan.

"Atragerea de fonduri europene devine astfel vitală pentru îmbunătăţirea standardului de viaţă al oamenilor şi recuperarea decalajelor dintre regiuni. Acest lucru este posibil prin colaborarea autorităţilor de la nivel local cu cele centrale, aşa cum se întâmplă deja cu succes în judeţele aflate în fruntea clasamentului banilor europeni investiţi", a declarat ministrul Marcel Boloş, potrivit unui comunicat difuzat de Ministerul Fondurilor Europene.

Comentarii