Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Ministrul Fondurilor Europene vrea să stabilească rapid viitoarele Programe Operaționale

Ministerul Fondurilor Europene va finaliza, până la sfârşitului lunii martie, propunerile privind viitoarele Programe Operaţionale la care va participa România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.12.2019 - 12:44

Programele care vor fi stabilite de partea română până în luna martie 2020 se vor desfășura în exerciţiul financiar 2021-2027, a anunțat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

"Obiectivul nostru pentru perioada de programare 2021 - 2027 este să asigurăm un sistem al managementului fondurilor europene cât mai suplu, cât mai simplu şi cât mai predictibil, pentru a răspunde dezideratului beneficiarului de fonduri europene. Trebuie să avem în vedere, totodată, o schimbare de paradigmă în privinţa alocării resursei financiare viitoare şi să o chibzuim cât putem de bine", a transmis, într-o conferință desfășurată vineri, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

Comentarii