Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Conducerea UE va rambursa fermierilor din Europa 467 de milioane de euro

Comisia Europeană a anunţat că va rambursa agricultorilor din statele membre UE suma de 467 de milioane de euro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2019 - 20:44

Potrivit unui comunicat de presă al Comisiei Europene, suma indicată, de 467 de milioane de euro, fusese iniţial dedusă din plăţile directe pentru anul 2019 în ideea de a se crea un fond anual pentru contracararea crizelor agricole.

De-a lungul anului 2019, deși agricultura din Europa a avut câteva probleme, cum ar fi cele cauzate de fenomene climatice extreme, nu a fost necesară deblocarea rezervei de criză a UE.

Drept urmare, suma de 467 de milioane de euro ar urma să fie restituită fermierilor din țările UE începând cu data de 1 decembrie 2019.

Comentarii