Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

150 de milioane de euro pentru digitalizarea micilor companii

Fonduri în valoare de 150 de milioane de euro vor fi alocate pentru Programul Naţional de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici şi mijlocii.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.08.2020 - 15:39

Fonduri în valoare de 150 de milioane de euro vor fi alocate pentru Programul Naţional de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici şi mijlocii, a anunțat Ministerul Fondurulor Europene (MFE).

Campania de digitalizare a micilor companii este finanțată prin Programul Operaţional Competitivitate.

Bugetul total alocat acestei campanii este de 150 milioane de euro, din care 127,5 milioane de euro provin din fonduri europene, a anunțat Ministerul Fondurilor Europene.

Comentarii