-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăFilmTom Ford: „Am râs în hohote urmărind House of Gucci”

Tom Ford: „Am râs în hohote urmărind House of Gucci”

Designerul de modă, Tom Ford a vizionat recent noul film al lui Ridley Scott, „House of Gucci”. Acesta a declarat: „Am râs în hohote la filmul House of Gucci.”

Filmul se concentrează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci, interpretați de Lady Gaga și, respectiv, Adam Driver, în timp ce luptă pentru preluarea controlului casei de modă Gucci. Actorii Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek și Al Pacino joacă și ei în filmul care a fost lansat miercuri.

„Filmul este… ei bine, încă nu sunt sigur ce este exact, dar cumva am simțit că aș fi trecut printr-un uragan când am părăsit cinematograful”, a spus Ford.

Ford a fost directorul de creație al Gucci timp de 10 de ani, din 1994 până în 2004.

Ford, care este interpretat în film de Reeve Carney. Ford l-a lăudat pe Driver pentru „performanța sa subtilă și nuanțată”.

Tom Ford a lăudat-o pe Lady Gaga: „Adevărata vedetă a filmului”.

Designerul de modă a menționat că filmul va fi de succes.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

C.E. propune ajutoare de 1,2 mld. de euro pentru Ucraina

Comisia Europeană (CE) a anunţat luni că vrea să-şi consolideze susţinerea financiară a Ucrainei cu 1,2 miliarde de euro, cu scopul de a o...

George Simion, pedepsit la Iași. A fost stropit cu cerneală FOTO-VIDEO

George Simion a primit pedeapsă la Iași de Ziua Micii Uniri, după ce un protestatar i-a aruncat cu cerneală. În ciuda acestui gest, liderul...

Metrorex va asigura flota de trenuri pentru fluxul de călători generat de greva STB

Metrorex va pune marți la dispoziție flota de trenuri în funcție de fluxul de călători, iar jandarmii și polițiștii vor fi prezenți în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă