5.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021
AcasăFilmȘapte filme care te introduc în atmosfera de Halloween

Șapte filme care te introduc în atmosfera de Halloween

O modalitate mai bună de a intra în atmosfera înfricoșătoare de Halloween decât să te ghemuiești și să urmărești niște filme înfricoșătoare, nu există, relatează CNN.

În următoarea listă, vei găsi 7 filme care te vor introduce în atmosfera Halloween-ului

  • „Hocus Pocus” – Surorile Sanderson sunt vrăjitoarele perfecte care te vor pregăti de Halloween. Bette Midler, Sarah Jessica Parker și Kathy Najimy joacă în acest film clasic de Halloween din 1993.
  • „Scream” – „Spune-mi numele tău, eu ți-l voi spune pe al meu.” Să ne întoarcem la unul dintre cele mai bune filme de groază făcute vreodată. Este un joc mortal și un bărbat mascat face ravagii în tot orașul. Filmul, realizat în 1996, îi are în distribuție pe Drew Barrymore, David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox și Rose McGowan.
  • „Halloween” – Dacă ești în căutarea unui film care să îți provoace coșmaruri, acesta este cu siguranță cel potrivit. Filmul spune povestea unui bărbat pe nume Michael Myers care scapă de la un azil de nebuni.
  • „Beetlejuice” – Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice! „Beetlejuice” a fost un favorit al fanilor încă de la debutul său în 1988. Cu Michael Keaton în rolul lui Beetlejuice, povestește despre un cuplu mort care își bântuie casa și oamenii noi care locuiesc în ea.
  • „The Blair Witch Project” – Îți amintești cât de speriat ai fost când ai văzut „The Blair Witch Project” în 1999? Oamenii s-au înghesuit să vadă acest film. O cameră video despre trei studenți care dispar într-o pădure este tot ce a mai rămas din ei. Cu siguranță vei dormi cu luminile aprinse.
  • „Interview With the Vampire” – Cui nu-i place un film cu Brad Pitt?! Adaugă-l pe Tom Cruise, Kirsten Dunst, Christian Slater, câțiva vampiri și ai un film clasic cult de Halloween. Adaptat din romanul Annei Rice, povestește despre modul în care Pitt și Cruise transformă personajul lui Dunst într-un vampir.
  • „Practical Magic” – În „Practical Magic”, Sandra Bullock și Nicole Kidman interpretează două surori care au știut întotdeauna că sunt diferite pentru că sunt vrăjitoare. Mătușile lor le-au crescut și le-au învățat magie, dar cresc și află că sunt blestemate. Fiecare bărbat de care se îndrăgostesc, ajunge să aibă o moarte tragică.
Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Cele mai citite

Haine de firmă falsificate au fost găsite la vamă

Haine de firmă falsificate au fost descoperite într-o mașină care le aducea în România din Bulgaria. Un cetăţean bulgar, care conducea mașina, este cercetat...

Imnul comunist a fost pus de Ziua Națională

Imnul comunist a fost pus de Ziua Națională a României într-un oraș din Moldova. Incidentul s-a consemnat în localitatea Târgu Ocna din județul Bacău....

Vaccinare în România: 45.000 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore

Vaccinare în România: 45.000 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore, a anunțat joi CNCAV. Dintre aceștia, peste 10.000 au primit prima doză...
Ultima oră
Pe aceeași temă