Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

100 de minuni ale artei si arhitecturii, in fiecare luni impreuna cu Romania libera

Comunitatea Patrimoniului Mondial Unesco este o asociatie internationala a carei credinta fundamentala este ca pe Pamant se afla o serie de locuri a caror "valoare universala deosebita"  este atat de importanta datorita ...

Share

Rl online 0 comentarii

05.02.2009 - 00:00

Comunitatea Patrimoniului Mondial Unesco este o asociatie internationala a carei credinta fundamentala este ca pe Pamant se afla o serie de locuri a caror "valoare universala deosebita"  este atat de importanta datorita semnificatiei istorice sau  sensului lor spiritual, incat protejarea lor nu este doar responsabilitatea unei singure natiuni, ci a intregii omeniri.
Cele sapte volume ale colectiei 100 de minuni ale artei si arhitecturii sunt o calatorie in jurul lumii printre cele mai fascinante creatii ale geniului omenesc in domeniul artelor vizuale.
Colectia este tiparita in conditii grafice deosebite si cuprinde 7 titluri:
1. Europa I
2. Europa II
3. Europa III
4. Europa IV
5. Europa - Asia
6. Asia - Africa
7. Africa - Americile
Fiecare exemplar al colectiei apare lunea, impreuna cu revista internationala New York Times Book Review si cu ziarul Romania libera costa 17,9 lei.

 

In curand vor putea fi  comandate numerele vechi din colectie. Pentru noutati, urmariti sectiunea Comenzi!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...