13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialLa vita e bella

La vita e bella

Organizatorii expozitiei de baltate din cadrul Targului “Agromalim” din Arad au fost atat de contopiti de frumusetea animalica a unor exponate incat le-au provocat la un concurs.
Si nu un concurs oarecare, ci chiar unul de frumusete, intitulat sugestiv “Miss Arad 2005”. Desigur ca puzderia de afise care au impanzit urgent orasul i-au pus urgent pe ganduri pe barbatii dornici sa se spele pe ochi cu peisaje dotate cu coapse apetisante, sani obraznici sau bucle blonde.
Unii dintre ei au si alergat la targ, in speranta ca sfarsitul de saptamana, care se anunta racoros, va reusi sa-i delecteze cat de cat. Numai ca, multi dintre ei, vazand despre ce este vorba, au renuntat cat ai zice vaca sa-si mai doreasca neaparat sa petreaca o noapte in compania castigatoarei concursului de miss. Asta, pentru ca participantele la concurs erau niste vaci dolofane, in adevaratul sens al cuvantului.
Ce-i drept, la Arad au aduse cele mai frumoase vite din tara, iar una dintre ele chiar a fost aleasa “Miss”. Daca mai exista, totusi, persoane care manifesta in continuare interes pentru castigatoarea concursului de frumusete, le putem spune ca Jolly Mascot, caci asa se numeste seducatoarea cu gene lungi si ochii mari si blanzi de un albastru infinit, asigura o productie anuala de 7.380 de litri de lapte, un adevarat record pentru rasa Baltata Romaneasca.
Jolly trebuie musai mulsa in fiecare seara, insa nu am reusit sa aflam daca frumoasa baltata a vrajit vreun membru al juriului cu farmecele sale, inainte de concurs, pentru a obtine mult ravnitul premiu.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă