12.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

West Gate prelungeşte contractul de închiriere cu Siemens

Totodată, suprafaţa închiriată a fost extinsă cu circa 700 mp, până la un total de 5.500 mp. West Gate găzduieşte Siemens din 2008, iar contractul recent semnat va intra în vigoare în luna decembrie 2018.

”Suntem mândri de faptul că o companie de talia Siemens a ales să rămână chiriaşul nostru până în 2023. Un contract cu o durată neîntreruptă de 15 ani, în aceeaşi locatie, nu este foarte des întâlnit în domeniul imobiliar. Acest lucru validează faptul că parcul de birouri West Gate rămâne extrem de atractiv atât din perspectiva accesibilităţii, cât şi din cea a mixului de servicii pus la dispoziţie de echipa noastră de facility”, a afirmat preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property, Liviu Tudor.

Genesis a anunţat recent construcţia unei piscine în parcul de birouri West Gate, dotată cu o pistă de alergare şi roller blading, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro. Totodată, până în toamnă, actualul restaurant din West Gate va trece printr-o amplă transformare, fiind extins cu mai mult de 150 de locuri la masă, dar şi linii noi de servire rapidă.

”În prezent, parcul de birouri pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 oameni de business şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi precum: trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport şi spaţii de relaxare exterioare pe iarbă”, se arată în comunicat.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

Ultima oră
Pe aceeași temă