21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieVânzările de accesorii pentru telefoane mobile cresc în perioada verii cu până...

Vânzările de accesorii pentru telefoane mobile cresc în perioada verii cu până la 60%

Cererea va fi susţinută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care îşi doresc produse de calitate, certificate şi cu garanţie crescută, la preţuri cât mai accesibile.

”Înregistrăm creşteri ale vânzărilor de accesorii mobile pe toate canalele de distribuţie, dar mai ales în benzinării, unde, în perioada verii, ne aşteptăm la majorări ale vânzărilor de 60%. Suntem prezenţi cu accesoriile Energizer în peste 400 de astfel de puncte de vânzare răspândite la nivel naţional”, a spus directorul general al Avenir Telecom, Costin Soare.

Acesta a menţionat că afluxul de turişti care pleacă în vacanţă cu maşina, în perioada de vară, reprezintă principalul motor de creştere al vânzărilor pe acest canal de distribuţie. Din categoria accesoriilor pentru telefoanele mobile, românii cumpără vara, în principal, încărcătoare auto, baterii externe şi încărcătoare rapide (la priză).

”Folosirea smartphone-ului în cele câteva ore petrecute în maşină până la destinaţie, cu siguranţă, presupune şi un consum mare de energie şi, prin urmare, înseamnă şi un test pentru bateria telefonului”, se arată în comunicat.

Românii mai cumpără, totodată, cabluri de încărcare/date, huse de protecţie, folii de protecţie şi carduri de memorie.

În aprilie, Avenir Telecom a anunţat deschiderea de magazine Energizer, tip insulă, în mai multe centre comerciale din ţară.

În februarie, România a fost prima ţară din Europa unde compania a lansat noile telefoane Energizer, înainte de a fi prezentate la Mobile World Congress.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă