Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ștefan Vuza

Vânzarea Oltchim a fost aprobată. Valoarea tranzacției este de 127 de milioane de euro

Activele Oltchim vor fi preluate de către Ștefan Vuza. Preluarea a fost aprobată de către creditorii companiei, la valoarea de 127 de milioane de euro.

Rl online 0 comentarii

19.12.2017 - 13:18

Adunarea Generală a creditorilor Oltchim SA a aprobat contractul de vânzare de active (Pachetele 1-5 şi, parțial, 7) încheiat între Oltchim SA - în calitate de vânzător, Chimcomplex SA Borzești - în calitate de cumpărător şi Serviciile Comerciale Române SA - în calitate de Garant, inclusiv Prețul Tranzacției (fără a se aduce atingere posibilității de completări şi ajustări tehnice la proiectele de protocoale de transfer şi contracte ce figurează în anexe, în vederea finalizării vânzării), informează publicația capital.ro

Informarea se găseşte într-un comunicat remis astăzi bursei de către consorţiul de administratori judiciari compus din BDO Business Restructuring şi Rominsolv. Valoarea tranzacţiei prin care Ștefan Vuza intră în posesia activelor Oltchim este de 127 milioane de euro.

 

Citește totul despre:

#vanzare #active #oltchim

Comentarii