12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieUNIQA Asigurări a lansat UNICASA, o nouă asigurare completă pentru locuințe

UNIQA Asigurări a lansat UNICASA, o nouă asigurare completă pentru locuințe

Vremurile pe care le trăim ne-au adus pe toți mai aproape de casă. Cum multe lucruri obișnuite din viața noastră s-au anulat, s-au schimbat, iar casa s-a transformat în birou, sală de teatru și cinema, școală sau chiar sală de sport, poate că e momentul să fim mai atenți la nevoile acesteia și să-i oferim protecția pe care o merită.

Neprevăzutul este parte din viața noastră, or, când vine vorba despre casă, acesta vine cu niște costuri foarte greu de plătit. O asigurare de locuință  ar trebui sa fie o soluție simplă, deloc costisitoare,  ușor de accesat, să acopere toate riscurile şi să ofere un nivel maxim de protecție, pe care-l merită ACASĂ.

Alege să-ți pui casa în siguranță cu UNICASA, de la UNIQA Asigurări

Suntem în siguranță acasă, însă și acest acasă are nevoie de siguranţă, la rândul lui. UNICASA, noua asigurare de locuințe de la UNIQA Asigurări, este polița de asigurare special creată să ofere siguranță și protecție pentru cele mai uzuale riscuri ale casei. UNICASA este o asigurare completă pentru locuință, care acoperă toate riscurile majore și vă face să vă simțiți cu adevărat protejat. Practic, în cazul producerii unui  eveniment neprevăzut, vă veți putea bucura în continuare de liniștea și confortul de acasă, pentru că atât casa cât și lucrurile pe care le aveți, sunt astfel protejate. Totodată, această asigurare cuprinde și asistență la domiciliu pentru diferite tipuri de avarii și are proceduri simple de notificare și soluționare a daunelor, prin consultantul digital ANA.

„UNICASA este un produs care are ca principale repere nevoile reale ale clienților în ceea ce privește protecția prin asigurare, dar și calitatea serviciilor de care aceștia beneficiază. UNICASA oferă din start acoperiri complete pentru o plajă largă de riscuri, iar în cazul producerii unei daune, întregul proces de notificare și soluționare este sprijinit de zona digitală, rapid și ușor de accesat. Experiența în relația cu UNIQA ramâne numitorul comun al tuturor acțiunilor pe care le dezvoltăm în cadrul companiei. Vrem să fim relevanți pentru clienții noștri, conectați la realitatea lor și capabili sa le oferim soluțiile de asigurare de care au cu adevărat nevoie”, explică Lidia Drăgan, Director Dezvoltare Produse și Servicii, UNIQA Asigurari.

Riscurile de care ne apără UNICASA

Sigur, niciodată nu credem că o nenorocire ni se poate întâmpla nouă, dar nu de puține ori se întâmplă. UNICASA are însă soluțiile de protecție pentru:

·         fenomene ale naturii (incendiu; trăsnet; explozie; furtună; cutremur; inundație; alunecare de teren; grindină; căderea de corpuri aeriene; viitură; greutatea stratului de zăpadă sau de gheață; avalanșă de zăpadă; prăbușiri de corpuri terestre; prăbușire de teren)

·         fenomene sociale (coliziune cu (auto)vehicule; vandalism; furt prin efracție sau tâlhărie; greve; revolte; tulburări civile)

·         fenomene electrice, în limita a 1.000 Euro

·         alte evenimente (scurgerea accidentală a apei din conducte; refulare, inclusiv refularea stradală; spargerea bunurilor casabile, în limita a 1.000 euro)

 

Polița poate fi extinsă cu acoperiri suplimentare: avarii accidentale ale centralelor termice și panourilor solare; obiecte de artă sau alte obiecte de valoare; răspunderea civilă a proprietarului față de chiriaș sau a chiriașului față de proprietar.

Polița cuprinde și asistență la domiciliu pentru avarii la instalațiile de apă și canalizare, defecțiuni la instalația de încălzire, avarii ale acoperișului, a tâmplăriei, geamurilor și a ușilor exterioare, deteriorări ale instalațiilor electrice, în limita a 500 de lei pe an, pentru fiecare tip de eveniment asigurat.

Daunele pot fi anunțate online

Orice accident sau avarie a casei poate fi raportată online, prin intermediul consultantului digital ANA. UNIQA oferă o experiență digitală simplificată prin care puteți notifica dauna și primi instantaneu suma aferentă despăgubirii. Simplu, rapid și eficient, nu-i așa?

Polița UNICASA se poate încheia pe o perioadă de la 1 până la 5 ani. În plus, dacă perioada de asigurare este mai mare de trei ani, veți beneficia de o reducere a primei de asigurare. Dacă locuința este achiziționată cu un credit bancar, puteți încheia polița pe toată durata acestuia.

Cât costă polița de asigurare?

O asigurare de locuință nu este deloc costisitoare. Pentru un un apartament de 55 mp, construit în 1968, în București, asigurat pentru 55.000 euro prin UNICASA, plătiți anual o primă de asigurare de aproximativ 48 de euro, iar ratele pot fi plătite trimestrial. Prima de asigurare variază în funcție de zona seismică și frecvența plăților. Legal, acest tip de asigurare a locuinței poate fi achiziționat doar dacă aveți in vigoare o polița de asigurare obligatorie a locuinței.  Dacă nu aveţi o poliţă PAD în vigoare, nu este nicio problemă, deoarece aceasta poate fi încheiată și la UNIQA Asigurări, odată cu asigurarea UNICASA.

Voi cum vă protejați locuința?

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă