Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un touroperator care aduce turiști israelieni în România a fost exclus din ANAT

Touroperatorul israelian Meshek Wings Tour a fost exclus din patronatul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), unul din cele mai mari patronate din turism din România, din cauză că nu şi-a plătit cotizaţia anuală în cuantum de 1.230 de lei.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

24.06.2018 - 09:33

Informaţia a fost publicată pe site-ul ANAT şi a fost confirmată de reprezentanţii patronatului. ”Cotizaţia ca membru ANAT este de 1.230 lei pe an. Au avut şi 30 de zile de graţie, dar nu au plătit”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii ANAT.

Touroperatorul israelian Meshek Wings aduce anual câteva zecii de mii de turişti israelieni în vacanţă în România. Compania a operat în ultimii ani curse charter între Tel Aviv şi Constanţa, Oradea şi Bucureşti.

ANAT este asociaţia patronală a agenţiilor de turism din România şi are ca membri activi 500 de agenţii de turism,  care cumulează peste 80% din vânzările pachetelor de turism şi călătorie, estimate la aproape un miliard de euro anual şi au împreună peste 4.600 de angajaţi.

Industria turismului în România are peste 120.000 de angajaţi  şi contribuie la economia naţională cu aproape 2% din PIB.

Comentarii

loading...