Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Un gigant american a readus la viață trei fabrici din România. De la faliment au trecut la angajări

Intrată în faliment anul trecut, o companie care deține trei fabrici în România este readusă la viață de un gigant american. Colosul din Statele Unite ale Americii a preluat firma la sfârșitul anului trecut.

Share

Rl online 0 comentarii

19.03.2018 - 11:23

La sfârșitul anului trecut, americanii de la Key Safety Systems au luat frâiele companiei japoneze Takata Corporation, care are trei fabrici pe piața locală: o fabrică de perne pentru airbaguri la Sibiu şi încă două unităţi la Arad, una producătoare de volane şi una de centuri de siguranţă.

Acum, fabricile Takata din Sibiu şi Arad au disponibile 735 de locuri de muncă, conform calculelor zf.ro, făcute pe baza informaţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocu­parea Forţei de Muncă) Arad şi Sibiu.

După ce și-a anunțat falimentul, Takata Corporation a fost cumpărată de gigantul Key Safety Systems, valoarea tranzacției ridicându-se la circa 1,6 miliarde de dolari.

Comentarii