Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un fost director al transnaţionalei Orange a fost condamnat la închisoare

Un tribunal francez l-a condamnat pe fostul director general al grupului francez de telefonie Orange, Didier Lombard, la o pedeapsă de un an de închisoare.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2019 - 17:28

Lombard a fost găsit vinovat de hărţuire morală, într-un dosar care are legătură cu valul de sinucideri de la France Télécom, potrivit Agerpres.

Între 2008 şi 2009, 35 de angajaţi ai France Telecom (Orange) s-au sinucis, unii dintre ei evocând un management al terorii, destinat să îi facă să părăsească compania.

Din pedepsa de un an de închisoare, la care a fost condamnat Didier Lombard, a fost suspendată o perioadă de opt luni, ceea ce înseamnă că practic Didier Lombard va petrece doar patru luni în închisoare.

De asemenea, Didier Lombard a fost condamnat la plata sumei de 15.000 de euro, informează Ştirile ProTV.

La rândul său, compania Orange, care la data sinuciderilor se numea France Telecom, a fost găsită şi ea vinovată de acelaşi acuzaţii şi amendată cu 75.000 de euro.

Comentarii