Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute, a precizat, miercuri, Dan Costescu, directorul general al companiei CFR Călători.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.09.2020 - 17:09

"Este posibil în acest moment, când încărcarea este mică, pentru că la începutul exploatării unei linii tot timpul încărcarea este mai mică, ar fi posibil să avem 50 de minute, pentru că mai sunt şi alte trenuri în grafic", a explicat, miercuri, Dan Costescu, directorul general al companiei CFR Călători.

"Materialul rulant este pregătit. Pentru intervalul care ni se oferă în acest moment de către infrastructură, este suficient un singur automotor, pentru că distanţa este foarte mică", a precizat Dan Costescu.

Comentarii