Transporturile fac comisie de anchetă a incidentului de la tronsonului de Autostradă Sebeş - Turda

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, solicită cercetarea în regim de urgenţă a împrejurărilor în care a avut loc incidentul din 29 mai 2019, de pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, informează Agerpres.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2019 - 22:47

"Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc l-a convocat pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga şi i-a solicitat constituirea, în regim de urgenţă, a unei comisii care se va deplasa la faţa locului, să cerceteze împrejurările în care a avut loc incidentul din data de 29 mai 2019, de pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, de la supratraversarea DN 14B", se precizează într-o informare transmisă AGERPRES de către ministerul de resort.

Conform informaţiilor publicate în mass-media, un accident soldat cu rănirea unui bărbat s-a produs, miercuri, pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda, după ce două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbuşit.

Presa locală notează că respectivele grinzi s-au prăbuşit la peste o oră după ce au fost montate. Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda are o lungime de peste 24 de km, construcţia fiind atribuită Asocierii Aktor - Euro Construct Trading 98 pentru suma de 549,33 milioane de lei.

Potrivit datelor Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), stadiul lucrarilor pe acest lot a ajuns, în aprilie, la 49,5%.

Comentarii