Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Transgaz intră in cursa pentru privatizarea ooperatorului elen de gaze DESFA

Operatorul sistemului de transport al gazelor Transgaz a depus, ca parte a unui consorţiu condus de compania spaniolă Reganosa, o ofertă angajantă pentru privatizarea transportatorului elen de gaze DESFA.

Iulian Budușan 0 comentarii

19.02.2018 - 17:59

Fondul pentru Dezvoltarea Activelor din Republica Elenă a anunţat că a primit două oferte angajante pentru achiziţia unei participaţii de 66% din DESFA, din care 31% sunt acţiunile deţinute de Fondul pentru Dezvoltarea Activelor din Republica Elenă şi 35% acţiuni deţinută de Hellenic Petroleum.

Ofertele au fost depuse de consorţiul compus din SNAM S.p.A., Enagas Internacional S.L.U. şi Fluxys S.A., precum şi de consorţiul compus din Regasificadora del Noroeste S.A., Reganosa Asset Investments S.L.U., S.N.T.G.N. Transgaz S.A. şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

„Procesul de evaluare va începe imediat şi se va desfăşura în conformitate cu termenii specificaţi în scrisoarea privind procedura de licitaţie”, a precizat Fondul pentru Dezvoltarea Activelor din Republica Elenă.

Comentarii

loading...