Teodorovici contra Câțu: Ce se întâmplă cu Declarația 600 și cu impozitul pe gospodărie

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici (PSD), contrazice afirmațiile președintelui Comisiei Economice din Senat liberalul Florin Câțu.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 10.02.2018 - 12:57

”Discuţiile că am amânat termenul, dar nu şi cel de plată, sunt o eroare. Toţi contribuabilii sunt asiguraţi medical. Noi vom veni cu soluţia cea mai bună. Vom vedea care este cel mai bun termen de depunere. Va fi pe estimare. cei care au depus formularele nu trebuie să le mai depună încă o dată. Vor fi multe lucruri de reformă şi surprize în acest domeniu. Foarte mulţi funcţionari de la ghişeu dezinformează”, a spus Teodorovici. ”Câţu nu a fost pe subiect. E complet fals ideea cu impozitul pe gospodărie. Vreau simplificare în sistem”, a mai spus Teodorovici în direct la Antena 3.
Florin Câţu a lansat acuzații dure la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, precizând că social-democraţii nu vor renunța la Declarația 600, în ciuda discuțiilor aprinse pe această temă. Totodată, o a doua „bombă” a partidului de guvernare are legătură cu impozitului pe gospodărie, Câțu precizând pe contul său de socializare că PSD nu întenționează să renunțe nici la acesta.

Ce a anunțat Florin Câțu


„Dragnea, stapanul impozitelor!
Va anunt in premiera doua mega golanii ale PSD-istilor.
Prima informatie- NU renunta la formularul 600. Jocul de glezne pe care il fac in aceste zile este doar pentru a opri furia voastra. Asteptati degeaba! Ei spera sa va calmati pana in martie. Nu au avut niciun moment intentia sa renunte iar indicatiile lui Dragnea si ale lui Valcov sunt clare in acest sens.
A doua informatie este o bomba veritabila. Ministerul Finantelor Publice lucreaza in chiar in ACEST moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodarie. NU au renuntat nici la asta.
Pe scurt, nicio gospodarie din Romania nu va ramane neimpozitata. Veti fi obligati sa va numarati si sa declarati toate gainile, porcii, vacile, oile, cainii, pisicile, televizoarele etc. (Scapa doar hamsterii ). In plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra”, a postat Câțu pe Facebook.

 

Comentarii