Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici: Băncile vor deveni parteneri pentru mediul de afaceri atunci când vor relaxa condițiile

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, critică atitudinea băncilor care susţin că sunt parteneri cu mediul de afaceri, el spunând că instituţiile financiare vor fi "cu adevărat parteneri” atunci când efectiv vor relaxa foarte mult condiţiile”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.06.2018 - 13:18

Prezent luni, la Ploieşti, la fabrica British American Tobacco, ministrul Finanţelor a afirmat că băncile nu sunt "cu adevărat” parteneri ai mediului economic, ci doar finanţatori care-şi plasează cât mai avantajos pentru ei banii.

”Tot timpul aud şi băncile care sunt partenere cu mediul econimic… Nu. Băncile vor fi partenere când efectiv vor relaxa foarte mult condiţiile de finanţare în piaţă. Atunci vor deveni cu adevărat parteneri. Până una-alta sunt finanţatori care plaseaza într-un mod cât mai avantajos pentru ele finanţele disponibile”, a spus Teodorovici.

Ministrul Finaţelor a avut şi o replică pentru reprezentanţâii fabricii de ţigări care au prezentat cifrele companiei şi au subliniat faptul că fabrica de la Ploieşti este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat.

"Chestiunea acesta că plătiţi la bugetul de stat… Păi plătiţi, că facem business împreună.Plătiţi ceea ce trebuie să plătiţi, ce spune legea, nu plătiţi nimic altceva în plus. (…) Deci dumneavoastră veţi plăti ceea ce spune legea. Ideea e să o faceţi în cât mai mare măsură. Noi ca stat vă vom stimula pentru a crea în special business”, a mai spus Teodorovici în discursul ţinut cu ocazia evenimentului organziat de fabrica din Ploieşti . 

 

Comentarii