Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Renunță la articolul privind închisoarea pentru datornici

Teodorovici a cedat! Renunță la articolul privind închisoarea pentru datornici

Ministrul Finanțelor el propune eliminarea din proiect a acelui articol care a produs vâlvă în spațiul public. "Art. 6 este cel care a creat atâtea discuții. Îl putem lăsa la o parte”, a afirmat el.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2019 - 14:01

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a propus un amendament, în cadrul Consiliului Economic și Social, la proiectul privind închisoarea pentru cei care nu-și plătesc taxele la stat. Astfel, el propune eliminarea din proiect a acelui articol care a produs vâlvă în spațiul public.

“Art. 6 este cel care a creat atâtea discuții. Îl putem lăsa la o parte”, a afirmat el.

Comentarii

loading...