Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Sute de noi locuri muncă: Un gigant ridică o nouă fabrică în România

Un gigant de pe piața locală face o mutare de proporții. Lider pe segmentul său de piață, acesta a luat decizie de a construi o nouă fabrică, informează Bugetul.ro.

Share

Rl online 0 comentarii

23.02.2018 - 12:38

Prin această mutare, colosul creează sute de noi locuri de muncă. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei.

Colosul urmărește să dechidă încă o fabrică în România. Este vorba de cunoscutul producător de electrocasnice Arctic. Acesta deține o unitate de producție la Găești și construiește, la ora actuală, o a doua fabrică în același județ, Dâmbovița, unde va angaja circa 500 de oameni, până în 2024.

„Amplasată într-unul dintre judeţele României cu cea mai mare rată a şomajului, noua fabrică va crea 480 de noi locuri de muncă în judeţul Dâmboviţa până în 2024, ur­mând a avea totodată un impact pozitiv asupra pregăti­rii profesionale a angajaţilor din zonă“, anunță reprezen­tanţii Arctic.

Investiţia în noua fabrică se va ridica la peste 100 mil. euro, din care circa 35% reprezintă ajutor de stat. Arctic Găeşti, cel mai mare producător local de electrocasnice, şi-a majorat anul trecut businessul cu 12,5%, până la peste 2 miliarde de lei, scrie zf.ro.

Comentarii