Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Supermarketul trebuie să respecte producătorul român, susține președintele ANPC

Producătorii autohtoni trebuie să fie respectați în reţeaua marilor magazine din România, a declarat, joi, Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.10.2020 - 18:58

"Cu siguranţă producătorul român trebuie respectat în reţeaua de hiper şi supermarketuri din România. Trebuie să se regăsească la raft în toate hiper- şi supermarketurile şi să fie o dorinţă a retailerului să vină şi să bată la uşa producătorului, şi nu invers, prin fel de fel de alte trasee", a declarat, joi, Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

Șeful ANPC a făcut această subliniere în cadrul "Bucharest Food Summit", unde au fost prezenți producători agricoli și reprezentanți ai marilor lanțuri comerciale din România.

Cu privire la sancțiuni, Paul Anghel a precizat că el este adeptul sancţiunilor contravenţionale complementare, adică sancțiuni care să ducă la stoparea anumitor practici comerciale incorecte.

Comentarii