11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieŞoferi de camion, prinşi în timp ce încercau să evite controlul la...

Şoferi de camion, prinşi în timp ce încercau să evite controlul la frontieră

Cei doi au încercat să evite controlul de frontieră, deoarece nu puteau face dovada calităţii lor, fapt care ar fi condus la izolarea acestora la domiciliu.

„În data de 13.04.2020, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, pe una din arterele de control pentru automarfare, poliţiştii de frontieră au observat două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, printre mijloacele de transport marfă.

Înainte de a ajunge la toneta de control, acestea s-au ascuns după camioanele care se aflau în aşteptarea efectuării formalităţilor de frontieră, încercând astfel să se sustragă controlului de frontieră”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Cei doi şoferi au dublă cetăţenie, română şi ucraineană – S.A., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, şi G.S., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, informează Revista Tranzit.

Pe timpul cercetărilor, aceştia au declarat că au coborât din două camioane şi au încercat să evite controlul de frontieră deoarece aveau statutul de al doilea şofer şi nu aveau documentele necesare pentru a dovedi acest lucru.

Bărbaţii au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din punctul de frontieră, care au dispus măsură izolării acestora la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile.

Totodată, cei doi sunt cercetaţi acum pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând în continuare a fi desfăşurate cercetări, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă