Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Sibiu: Investiţie de 350.000 de lei pentru modernizarea conductelor şi a branşamentelor de gaze

Cetăţenii din centrul istoric al municipiului de reşedinţă, cei din Piaţa Mică şi strada Ocnei vor avea, începând din luna iulie, conducte şi branşamente noi de gaze naturale, a anunţat furnizorul de gaze din oraş, într-un comunicat de presă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.05.2018 - 11:30

Lucrările de modernizare încep luni, investiţia fiind estimată la 350.000 de lei, potrivit sursei citate.

"Compania Delgaz Grid demarează astăzi, 14 mai, un nou proiect de investiţii care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de circa 1 kilometru, pe strada Ocnei şi Piaţa Mică din municipiul Sibiu. Proiectul, în valoare de 350.000 lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă, iar finalizarea acestuia este estimată pentru sfârşitul lunii iunie a.c.", se arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că investiţia este corelată cu planurile autorităţilor locale de modernizare a domeniului public.

Comentarii

loading...