Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Sevil Shhaideh ar putea fi revocată de la OMV Petrom

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a cerut revocarea lui Sevil Shhaideh din Consiliul de Supraveghere al companiei OMV Petrom.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.01.2020 - 12:06

Sevil Shhaideh a fost ministru al Dezvoltării Regionale, iar ulterior a fost propusă de PSD pentru funcția de premier – această nominalizare fiind însă respinsă de președintele Klaus Iohannis.

“Am solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării doamnei Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere. OMV Petrom este un jucător important pe piața de energie românească și europeană, iar statul român, care deține aproape 21% din capitalul social al acestei companii, trebuie să ia decizii care să nu afecteze capitalul de imagine și performanțele economice ale companiei.

Unul dintre obiectivele mandatului meu este acela de a susține în funcții importante ale instituțiilor din subordinea mea oameni pregătiți și asupra cărora nu există semne de întrebare cu privire la profesionalismul și integritatea lor.

Acționariatul român al OMV Petrom nu trebuie să-și permită să mențină în asemenea poziții de decizie persoane cu abordări discutabile și care au făcut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei românești”, a anunțat, sâmbătă, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Comentarii