Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Serviciul de emitere roviniete sau de taxare Fetești, întrerupt

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că în data de 6 mai, în intervalul orar 01:00 - 04:00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2018 - 16:52

În aceste condiţii, CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că: achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 6 mai, se poate realiza până cel târziu ora 24:00 a zilei următoare precum şi că utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 6 mai infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective. 

Comentarii

loading...