11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieServiciile de curierat potrivite în funcție de conținut, o provocare pentru români

Serviciile de curierat potrivite în funcție de conținut, o provocare pentru români

Motivele pentru care apar astfel de plăceri sunt variate și nu țin întotdeauna de profesionalismul firmei de curierat. Spre exemplu, infrastructura din țară este o reală problemă în acest sens, pentru că reduce însemnat din rapiditatea cu care în mod normal s-ar efectua livrările. Desigur, este un motiv și neseriozitatea firmelor de curierat, a personalului nemotivat să își dea interesul să facă mai mult în anumite cazuri.

Chiar dacă aceasta este situația actuală vizavi de serviciile de curierat, asta nu înseamnă că nu există și alternative care să aducă un nivel de satisfacție corespunzător privind livrările de colete. E-livrat.ro este un exemplu în acest sens, fiind o firmă care datorită organizării sale strategice și spiritului inovativ crește în popularitate în ritm rapid.

Serviciile de curierat oferite de E-Livrat, un concept inovativ de interes pentru români

În încercarea de a revoluționa serviciile de curierat, E-Livrat.ro a reușit să ofere clienților săi satisfacția dorită. Este un avantaj pentru toți, dar mai ales pentru firme și companii pentru că astfel se pot asigura că afacerea merge, iar serviciile de curierat nu reprezintă un impediment în acest sens.

Iată care sunt cele trei categorii de servicii disponibile la E-Livrat prin care firma de curierat reușește să ofere publicului ceea ce caută.

Livrare în aceeași zi pe raza Bucureștiului și Ilfov

Se adresează celor care doresc să expedieze plicuri sau colete care au greutăți până în 10 kg. Promptitudinea și condițiile stabilite de la bun început sunt cele care fac acest serviciu să fie atât de solicitat. Este vorba de respectarea timpului de 15 minute de așteptare la preluarea sau livrarea coletului, precum și de faptul că se va face o singură încercare de livrare, după care colectul este returnat expeditorului într-un termen de 5 zile lucrătoare cel mult. Alte specificații cu privire la livrarea în capitală, respectiv Ilfov și orele până la care se preiau colete/ plicuri regăsesc cei interesați pe site.

Livrare a doua zi, în București și Ilfov

Presupune un timp de așteptare de cel mult 10 minute, atât pentru preluare, cât și pentru livrare și se adresează transportului de plicuri sau colete care au greutatea până în 30 kilograme. Există o limită și în ceea ce privește dimensiunile în cazul acestora – volumul de 40x30x25.

Vor exista două încercări de livrare în acest caz, după care se vor aplica aceleași condiții ca și în cazul serviciului menționat anterior.

Livrare în aceeași zi, la nivel național

De această dată timpul maxim de așteptare este de 90 de minute, existând o singură încercare de livrare. Se adresează celor care doresc să expedieze plicuri și colete cu greutăți de până în 30 kg, respectiv cu un volum de 40x30x25.

Acest serviciu este disponibil pentru întreg teritoriul țării și se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor, instituțiilor etc.

E-Livrat, transport de colete și plicuri adaptat societății actuale

Pentru ca cei ce apelează la serviciile sale să aibă experiențe diferite într-un sens bun privind curieratul, E-Livrat și-a adaptat serviciile standardelor de calitate și siguranță urmărite de public astăzi. Pe toată durata expediției, firma oferă suport. Atât curierii, cât și preluarea și pregătirea coletelor prioritizează profesionalismul. Faptul că doritorii pot oferi feedback post livrare nu este decât o demonstrație a faptului că îi interesează părerea publicului.

Fiecare experiență îi învăță cum să fie mai buni în prestarea serviciilor de curierat. Cei care doresc să se bucure de promptitudine privind aceste servicii vor afla de pe e-livrat.ro care sunt termenii care se impun pentru o colaborare și în funcție de care vor fi efectuate toate livrările.

 

Cele mai citite

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă