Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Lucian Bode

Sectorul transporturilor are nevoie de 73 de miliarde de euro în următorii zece ani

Necesarul de investiţii în infrastructura de transport a României totalizează 73 de miliarde de euro în perioada 2020-2030, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.07.2020 - 16:23

"Strategia noastră este bazată pe doi piloni: investiţiile masive - avem un necesar de investiţii de 73 de miliarde de euro pentru perioada 2020-2030, şi pilonul doi: politici structurale, care vor susţine eficienţa investiţiilor", a explicat ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

Ministrul a făcut aceste precizări într-o conferință în care a prezentat planul investiţional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din România pentru perioada anilor 2020 - 2030.

Din totalul investiţiilor necesare în ramura Transporturilor, cea mai mare sumă ar trebui alocată în sectorul rutier, circa 36,93 miliarde de euro, estimează Ministerul Transporturilor.

Comentarii