Foto Arhiva

Se zideşte o nouă fabrică în România: Se fac angajări pe bandă rulantă

Un titan turc a făcut o investiție răsunătoare în România! Acesta a anunțat că fabrica pe care o ridică în țara noastră este în faza finală de construcție. Se vor face angajări pe bandă rulantă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2018 - 11:47

Reprezentanții companiei spun că au ales România, chiar dacă au cercetat și alte țări din Europa. La trei ani de când au început ridicarea fabricii din comuna Oarja, județul Argeș, turcii de la Yildiz Entegre dezvăluie că proiectul este aproape gata.

Investiția turcilor se ridică la 150 de milioane de euro. Fabrica va produce MDF, un lemn de o calitate superioară PAL-ului, şi va crea 500 de locuri de muncă, po­trivit estimărilor re­pre­zen­tanţilor companiei.

„În 2015 am luat decizia să facem o investiţie în Europa. Am căutat ţările pentru a vedea unde e potenţial şi am ales România pentru că este o piaţă bună, creşte în Europa, are o economie stabilă şi politici stabile. Suntem la sfârşitul fazei de cons­trucţie pentru investiţia noastră”, a afirmat Mustafa Korkmaz, general manager al Yildiz Entegre România, potrivit zf.ro.

Comentarii