14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieSe zideşte o nouă fabrică în România: Se fac angajări pe bandă...

Se zideşte o nouă fabrică în România: Se fac angajări pe bandă rulantă

Reprezentanții companiei spun că au ales România, chiar dacă au cercetat și alte țări din Europa. La trei ani de când au început ridicarea fabricii din comuna Oarja, județul Argeș, turcii de la Yildiz Entegre dezvăluie că proiectul este aproape gata.

Investiția turcilor se ridică la 150 de milioane de euro. Fabrica va produce MDF, un lemn de o calitate superioară PAL-ului, şi va crea 500 de locuri de muncă, po­trivit estimărilor re­pre­zen­tanţilor companiei.

„În 2015 am luat decizia să facem o investiţie în Europa. Am căutat ţările pentru a vedea unde e potenţial şi am ales România pentru că este o piaţă bună, creşte în Europa, are o economie stabilă şi politici stabile. Suntem la sfârşitul fazei de cons­trucţie pentru investiţia noastră”, a afirmat Mustafa Korkmaz, general manager al Yildiz Entegre România, potrivit zf.ro.

Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă